Ваш регіон:
+380 68 242-12-21
Наші телефони:

+380 68 242-12-21

+380 66 411-64-32

Онлайн консультанти:

magazine.berezka@gmail.com

+380 68 242 1221

Графік роботи:

ПН-ПТ с 9:00 до 19:00

СБ-ВС Выходной

Кошик покупок
Shopping cartТоварів: 0 (0.00 грн.)
Нічого не куплено!
Розпродаж

Шкільна форма в Україні 2019

Автор: tatiana Категорія: Статьи и новости магазина Дата створення: 2019-08-19 Перегляди: 2850 Коментарі: 0

Отже, дорогі покупці! Новий навчальний рік 2019-2020 роки буквально на носі. Перед кожним батьком постає питання: купувати шкільну форму чи ні?

З одного боку в Україні за Законом немає обов'язкової шкільної форми.  Але, з іншого, багато шкіл вимагають певного шкільного дрес-коду.  І необов'язково, що це універсальна уніформа для всіх учнів.  Іноді вимоги полягають в дотриманні певної колірної гами в шкільній одязі.  Якщо ви зіткнулися з такою проблемою, що складно купити шкільну форму в своєму місті, ми допоможемо вам вирішити таке питання.
 
Магазин Берізка в Маріуполі пропонує купити шкільну форму самих ходових і основних кольорів: це темно-синій або чорний низ, і світлих відтінків верх.  Шкільна форма в Маріуполі продається за адресою: пр. Миру, 121 (ТЦ "Надія" цокольний поверх).  Якщо ви живете в будь-якому іншому місті України, то ми відправимо вам шкільний одяг будь-яким зручним для вас способом.  Звичайно, так працюють багато інтернет-магазини, тут немає нічого особливого.  Наша перевага в тому, що на будь-яку дитячий одяг ми робимо чіткі виміри, які прописані в картках товару.  Такі виміри дозволяють підібрати шкільну форму максимально точно і за розміром.  Але, ситуації бувають різні, і буває що незважаючи на всі виміри річ "не сіла" як то кажуть.  В такому випадку, зв'яжіться з нами і ми зробимо вам обмін на відповідну модель або просто приймемо повернення.
 
Як підібрати дитині шкільні брюки?  В першу чергу, звертайте увагу на посадку.  Зазвичай шкільні брюки шиються в середній посадці.  Худеньким діткам краще вибрати посадку з трохи заниженою талією, а великим трохи вище середньої.  Найпопулярнішою моделлю шкільних брюк є шкільні брюки з котону чорні або темно-сині.  Цей матеріал зарекомендував себе своєю зносостійкістю і практичністю, і найголовніше котонові брюки для школи - це дуже зручно.
 
Другий, як і популярності моделлю шкільного одягу можна вважати шкільні блузки з коротким рукавом.  Така модель виручає практично всю осінь і весну.  Модель вдало скроєна і дозволяє одягнути зверху хоч формений піджак, хоч більш неформальний кардиган.  У будь-якому випадку, дитині буде комфортно.
 
Також хочемо звернути вашу увагу на хіт продажів вже декількох років - це кофта-обманка, є варіанти для хлопчика, є для дівчинки.  Купивши таку шкільну кофту, ви вирішуєте відразу кілька проблем.  По-перше, легко одягнути-легко зняти (ніяких зайвих і незручних застібок, гачків, гудзиків).  Ваша дитина буде встигати спокійно переодягнутися за короткий шкільний перерву.  По-друге, матеріали використовуються тільки найвищої якості, такі кофти приємні до тіла, не викликають роздратування і алергії.
 
Особливо варто звернути увагу, при покупці шкільної форми в перший клас (тому що більш старші вже знайомі з вимогами шкіл) - це на деталі крою та декору.  Одяг шкільний повинна бути без зайвих деталей: вишивок, нашивок, заклепок тощо.
 
Жоден шкільне свято не обходиться без сорочки-вишиванки, тому такий вид національного одягу стає обов'язковим для пріобретнія.  Магазин Берізка пропонує купити дитячу вишиванку недорого, відмінної якості з дставкой по Україні.
 
Ми співпрацюємо з провідними українськими та турецькими виробниками шкільної форми, тому якщо вирішили купити шкільну форму в магазині Берізка, можете розраховувати на високий рівень якості, при цьому недорого замовити шкільний одяг з доставкою по всій Україні.

Залишити коментар


РусскийРусский УкраїнськаУкраїнська

Доставка по Україні

Від 2000 грн безкоштовно

Підтримка клієнтів

24 години на добу

Європейське якість

Самі відомі бренди

Оплата замовлень

Будь-який зручний спосіб