Ваш регіон:
+380 68 242-12-21
Наші телефони:

+380 68 242-12-21

+380 66 411-64-32

Онлайн консультанти:

magazine.berezka@gmail.com

+380 68 242 1221

Графік роботи:

ПН-ПТ с 9:00 до 19:00

СБ-ВС Выходной

Кошик покупок
Shopping cartТоварів: 0 (0.00 грн.)
Нічого не куплено!
Розпродаж

Професійна косметика PROFIStyle для салонів краси та перукарень. Доступно до замовлення на нашому сайті

Автор: tatiana Категорія: Статьи и новости магазина Дата створення: 2021-01-19 Перегляди: 1076 Коментарі: 0
PROFIStyle - це український бренд професійної косметики для салонів краси та перукарень.
 
Що приваблює майстрів в даному бренд, так це те, що якість продукції вища за ціну
 
PROFIStyle - це широкий асортимент інноваційної продукції високої якості, максимально задовольняє потреби та очікування професійних перукарів і їх клієнтів.
 
PROFIStyle - це ефективна косметика за конкурентною ціною, яка дозволяє перукарям досягти успіху і вийти на новий професійний рівень.
 
 
Для виробництва продукції використовується високоякісна і безпечна сировина світових лідерів хімічної індустрії, таких як "BASF" - Німеччина, "DOW CORNING S.A."  - Бельгія, "MANE" і "FLORESSENCE" - Франція та інші.
 
Якість і безпека сировини і готової продукції контролюється лабораторією підприємства, атестованої в системі Держстандарту України.
 
На підприємстві всі процеси і їх взаємозв'язку знаходяться в умовах управління і постійно удосконалюються щодо встановлених цілей.
 
Торгова марка, товарні позиції якої доступні для замовлення на цій сторінці сайту БЕРЕЗКА24, є одним з найвідоміших в Україні виробників косметики для волосся, призначеної для використання в салонах краси і перукарнях.  Цей бренд з'явився в результаті довгого і плідного співробітництва фірми «Вікі», яка є власником бренду Профі Стайл, і іменитих перукарів з Києва та деяких інших міст.  Завдяки такому підходу вдалося створити унікальний продукт, який відмінно пристосований і для салонного, і для домашнього використання.  Косметика Profi Style відмінно поєднує в собі високу ефективність, миттєвий результат і простоту у використанні.
 
Згідно відгуками наших покупців, саме з кремами-окислювачами, лаками для локонів, двофазними кондиціонерами і безсульфатнимі шампунями виробництва даного бренду їм вдалося створити унікальний образ, витративши на це мінімум часу.  Однак це далеко не всі особливості товарів, представлених на цій сторінці інтернет магазину БЕРЕЗКА24
 
Демократичні ціни.  Історично склалося, що професійні засоби, призначені для догляду за волоссям і створення стильних і модних зачісок, завжди коштували дорожче аналогів категорії «мас маркет».  Однак ця особливість не має абсолютно ніякого відношення до зразків, які можна купити в даному розділі нашого сайту.  Торгова марка Профі Стайл, як і інші виробники професійних косметичних засобів, використовує для своїх товарів унікальні компоненти, що відрізняються високою ефективністю.  Однак за рахунок економії на проведенні рекламних кампаній, їй вдалося знизити вартість продукції до мінімуму і зробити її доступною для кожної дівчини в Києві і інших містах нашої держави.
 
Найширший асортимент.  Компанія Profi Style відрізняється від фірм, що створюють аналогічну продукцію, невимовно великим вибором виготовляються товарних позицій.  Завдяки цій перевазі ви можете створити оригінальну зачіску і провести процедури комплексного догляду за волоссям виключно за допомогою косметики Profi Style.
 
Висока якість і безпеку.  При дотриманні всіх правил використання продукції бренду, ви можете бути впевнені в тому, що абсолютно ніякої шкоди вашому здоров'ю вона не заподіє.
 
Купити дану продукцію можна в розділі каталогу за посиланням, http://berezka24.com.ua/kosmetika-po-doglyadu-za-volossyam/profi-style

Залишити коментар


РусскийРусский УкраїнськаУкраїнська

Доставка по Україні

Від 2000 грн безкоштовно

Підтримка клієнтів

24 години на добу

Європейське якість

Самі відомі бренди

Оплата замовлень

Будь-який зручний спосіб