Ваш регіон:
+380 68 242-12-21
Наші телефони:

+380 68 242-12-21

+380 66 411-64-32

Онлайн консультанти:

magazine.berezka@gmail.com

+380 68 242 1221

Графік роботи:

ПН-ПТ с 9:00 до 19:00

СБ-ВС Выходной

Кошик покупок
Shopping cartТоварів: 0 (0.00 грн.)
Нічого не куплено!
Розпродаж

Базовий жіночий кашеміровий гольф – це нудно та нецікаво? У цій статті ми доведемо, що це не так!.

Автор: tatiana Категорія: Статьи и новости магазина Дата створення: 2023-02-01 Перегляди: 205 Коментарі: 0

Гольф - то, що повинно бути у гардеробі кожної дівчини

Базовий жіночий кашеміровий гольф – це нудно та нецікаво? У цій статті ми доведемо, що це не так!
У гардеробі сучасної модниці є водолазка. Але не завжди так було. Саме частиною одягу вона стала у середині минулого століття. І треба зазначити, що незважаючи на численні видозміни за ці роки, на даний момент виглядає майже так само, як сімдесят років тому.
Чого тільки модельєри не вигадували: і пришивали рюші, оборки, мережива; прикрашали драпіруванням, гудзиками, бусинами; змінювали ширину рукава; і така, незмінна деталь як комір, і то зазнавав змін. Це була і звична форма з відворотом, і стійка, і широкий спадаючий хвилею.
На сьогоднішній день у шафі дівчат обов'язково знайдеться кілька водолазок. Практично будь-який дрескод будь-якої організації дозволяє носити гольф. Бежевий, сірий, капучино, класичний білий та чорний допоможуть скласти стриманий діловий образ на кожен день. Для красунь, які не бояться зайвої уваги, виробники пропонують яскраві та неординарні кольори: малиновий, гірчиця, салатовий, волошковий, фісташковий тощо. Вибір такий колосальний, що неможливо зупинитися та купити лише один гольф.
Купуючи свою водолазку, уважно вивчіть склад на етикетці. Адже досвід показує, що речі з натуральних матеріалів, без додавання синтетики, носяться погано. Виробники в гонитві за тим, щоб догодити строгому покупцю, поєднують щонайменше дві складові. Натуральні, такі як бавовна, шерсть складають основу та надають їй комфорту. Синтетика грає роль.Поліестер додасть виробу зносостійкості та довговічності, а ось еластан дозволить зберегти початковий стан та форму, і не деформуватися при носінні.
Популярність цього виду одягу цілком зрозуміла, комбінуючи його зі спідницями, брюками, джинсами, сарафанами можна створювати модний капсульний гардероб. Враховуйте, що котрий рік поспіль не виходить із моди багатошаровість у міському стилі. І поєднуючи звичайну водолазку з піджаками, кардиганами, пальтами, сорочками легко створити саме такий ефект.

Теги:

Залишити коментар


РусскийРусский УкраїнськаУкраїнська

Доставка по Україні

Від 2000 грн безкоштовно

Підтримка клієнтів

24 години на добу

Європейське якість

Самі відомі бренди

Оплата замовлень

Будь-який зручний спосіб